Kosár

Az Ön kosara üres.

Méret keresés (szgk, ktgk, 4x4)

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Kedvelt gyártmányok

Általános szerződési feltételek

Letölthető dokumentumok
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Vásárlási feltételek 

Általános szerződési feltételek

Az Eladó

ZA-Info Trade Kft. (továbbiakban ELADÓ)
Székhely: 3977 Zemplénagárd, Fő utca 73.

Telefonszám: 0670-283-7699
Adószám: 25819630-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-029397

A Vevő

A ELADÓ Internetes áruházában azon jogi és természtes személyek vásárolhatnak, akik elfogadják a jelen üzletszabályzatot. A Vevő a rendelés leadásával kijelenti, hogy jelen szerződési feltételeket - ide értve az Adatkezelési tájékoztatót is - elolvasta, megértette és azokat - mint akartával egybehangzót - elfogadja. Csak olyan vevőket tudunk kiszolgálni, akik hozzájárulnak a számla kibocsátáshoz szükséges adataik megadásához.
Megrendelés

A ELADÓ Internetes áruházában a megrendelés interneten jelen oldalon adható le. Az áruházban látható termékek ára az árucikk bruttó vételára, amely 0% általános forgalmi adót tartalmaz. Könnyűfém felnik esetében a rendelési mennyiéség minimum 4db. A könnyűfém felnik és a könnyűfém felnivel szerelt kerekeknél feltüntetett ár nem tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk és csavarok árát. Az acél tárcsák és az acél tárcsával szerelt kerekek feltüntett ára ára nem tartalmazza a csavarok árát.

A termék(ek) megrendelését - a kiválasztott terméket a kosárba helyzése és a szükséges adatok megadása után, a kosár oldal  "Rendelés leadása" részénél, a Megrendelem gombra kattintva - kezdeményezheti. Ez után rendszerünk automatikusan értesítést küld a Megrendelő által megadott e-mail címre a vásárlás részleteivel kapcsolatban. Cégünk a beérkezett rendelést vásárlási ajánlatként fogadja és amennyiben a teljesítésnek nincs akadálya visszaigazolást küld a Vevő részére.
A megrendelés leadásával a Megrendelő büntető jogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a megadott adatai a valóságnak megfelelnek. Az intenetes kereskedelemre vonatkozó számviteli törvényi előírások miatt, csak olyan ügyfelet tudunk kiszolgálni, aki a számla kiállításához szükséges személyes adatait megadja, és azok felhasználásához hozzájárul.

Megrendelés teljesítése
Amennyiben a termék(ek) átadása az előzetesen, az ajánlatban szereplő feltételek szerint lehetséges - az mindkét fél egyetértő jóváhagyásával történik, a megrendelést kiszállításra alvállalkozónknak átadjuk.

Amennyiben az Eladónak kétsége merül fel a Vevő hitelességével kapcsolatban, vagy a rendelés szakszerű teljesítéséhez szükséges, kérheti a rendelés visszaigazolását, módosítását vagy pontosítását a Vevőtől. Amelyet a Vevő elfogadhat, vagy elutasíthat, amellyel automatikusan eláll vásárlási szándékától. Amennyiben a Vevő három munkanapon túl sem érhető, az Eladó törölheti, felfüggesztheti, vagy meg nam határozott időtartamra szüneteltetheti  a rendelést teljesítését, vagy elfogadhatja a Vevő megrendelését és az előzetesen az ajánlatban szereplő feltételek szerint megkezdheti annak teljesítését.

Az Eladó és a Vevő jelen szerződésből fakadó felelősség vállalásáról az Eladó és a Vevő felelőssége rész rendelkezik.

A szerződés kötés nyelve Magyar. A vásárlásokról Magyar nyelvű számlát állítunk ki, amelynek pénzneme Ft (HUF) és amely 27% áfát tartlamaz.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti. Az Eladó, megítélése szerint kérheti a termék kézbesítése előtt előleg vagy a teljes vételár átutalását.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:
Szállítási feltételek:


A megrendelt termékeket belföldön a rendelés beérkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás díjainkat itt találja. Amennyiben az áru kézbesítése a vállalt határidőn belül nem lehetséges, a megrendelőt munkatársunk a megadott telefonszámon értesíti. Ilyen esetben a vevőt megilleti az elállás joga. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül. A vevőnek az elállási szándék bejelentésétől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajutassa az eladónak. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.
Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett feltüntetésre kerül.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal.  A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. 
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az eladó telephelye.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására. 

A garanciális igény nem érvényesíthető: 

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, 
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.


Eladó és a Vevő felelőssége

Az Eladó vállalja, hogy a Vevő részére az általa - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - kiválasztott terméket a webáruház kínálatából,  telephelyén vagy szerződött partnere segítségével, a megállapodásnak megfelelő, használatra alkalmas állapotban adja át.

Vevő vállalja, hogy a megrendelt terméket átveszi, annak vételárát az átvételkor készpénzben az Eladó vagy az Eladó képviselője részére kiegyenlíti.

Az internetes áruház üzemeltetője gondot fordít arra, hogy a weboldalon megjelenő információk mindig pontosak és naprakészek legyenek. Ugyanakkor az Eladó nem vállal felelősséget a webes értékesítési felületen megjelenő információk pontatlanságából vagy a webáruház sajátosságaiból, működéséből adódó hibákért. Mivel az oldalon megjenő információk egy része nem ellenőrizhető forrásból származik, azokban pontatlanság vagy elírás előfordulhat, az ezekből fakadó károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Különös tekintettel igaz ez az autótípus szerinti keresőben megjelenő adatokra. A különböző modellek a kivitel és az évjárat függvényében eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a megrendelés leadása előtt mindneképpen ellenőrizze az autó gépkönyvében vagy forgalmi engedélyében, hogy a megrendelni kívánt termék a gyártó ajánlásaival is összhangban van-e!

Az áruház automata termék azonosító rendszert használ, amelynek működése során előfordulhatnak tévedések, aminek eredményeként a termék adatlapján eltérő illusztráció és technikai leirás jelenhet meg. Amennyiben ilyet észlel kérjük értesítse a rendszer gyártóját az ugyfelszolgalatsop.hu címen, hogy a hibát minél előbb elháríthassuk, azonban az ezekből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk (rendszer hiba). A Vevő elfogadja, hogy a webáruházban feltüntett árak, készletmennyiségek, szöveges és képi információk megváltozhatnak vagy pontatlanok lehetnek, ezekből eredő károkért az Eladó nem vállal felelősséget.

Amennyiben a Vevő által - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - leadott megrendelés nem teljesíthető, az ajánlatban szereplő feltételek szerint, az Eladó köteles tájékoztatni a Vevőt az esetleges eltérésekről, akinek jogában áll elfogadni a válozásokat, vagy elállni a vásárlástól. 


Személyes adatok és cookie kezelés

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Eladó, a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Részletes információkért kérjük olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Cégünk és webáruházunk tevékenysége végzése során teljes mértékben aláveti magát a 2016/079 (EU) (GDRP) hatályos rendelkezéseinek. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről alkotott rendeletek követelményeinek.

A megrendeléskor megadott címen az Eladó ügyfeleit - a léterjött szerződéses jogviszony értelmében - termékkel, szolgáltatással kapcsolatos miőségbiztosítási okokból, jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


2001. évi CVIII. törvény 4. § h) pontjának eleget téve nyilatkozunk, hogy tárhelyünket az sop.hu webáruház rendszer (Kapcsolat: Pelach András 4400 Nyíregyháza, Sarló utca 19.) biztosítja.
Cookie kezelési nyilatkozat


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. A webáruház használata során folytatott tevékenységek, keresés, autó típus kiválasztás rendelési adatok leadása során is cookie-t használunk.

További információkért kérjük olvassa el Cookie kezelési tájékoztatónkat.

Szerződés valamely pontjának érvénytelensége esetén, az a szerződésben megfogalmazott szándékkal egyezővel helyettesítendő! Az érvénytelen rész nem befolyásolja az egész szerződés érvényességét, a szerződés más részei továbbra is érvényben maradnak.

Kapcsolódó keresések

hu webáruház

*

hu kisther gumiabroncs

*

hu kiszállítás

*

hu alufelni

*

hu AWD

*

hu AWD

*

hu kiszállítás

*

hu webáruház

*

hu kiszállítás

*

hu radiál

*

hu 4x4

*

hu kerék

*

hu AWD

*

hu kiszállítás

*

hu autógumi

*

hu alufelni

*

hu helyettesítő méret

*

hu kerék

*

hu autógumi

*

hu kerék

*

hu futár

*

hu futár

*

hu felni

*

hu személyautó gumi

*

hu kerék

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi 4x4

*

azsiagumi AWD

*

azsiagumi kerék

*

azsiagumi kerék

*

azsiagumi radiál

*

azsiagumi jármű gumi

*

azsiagumi AWD

*

azsiagumi váltóméret

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi gumi

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi gumiabroncs

*

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi kiszállítás

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi gumi áruház

*

azsiagumi kerék

*

azsiagumi gumi

*

azsiagumi váltóméret

*

azsiagumi helyettesítő méret

*

azsiagumi kerék

*

azsiagumi kiszállítás

*

azsiagumi gumi

navara gumi

*

navara webáruház

*

navara gumiabroncs

*

navara gumi

*

navara személyautó gumi

*

navara kiszállítás

*

navara autógumi

*

navara gumi áruház

*

navara gumiabroncs

*

navara kerék

*

navara jármű gumi

*

navara futár

*

navara személyautó gumi

*

navara 4x4

*

navara webáruház

*

navara 4WD

*

navara radiál

*

navara gumi áruház

*

navara gumi

*

navara felni

*

navara AWD

*

navara webáruház

*

navara 4WD

*

navara személyautó gumi

*

navara kisther gumiabroncs

nissan felni

*

nissan váltóméret

*

nissan gumiabroncs

*

nissan váltóméret

*

nissan AWD

*

nissan autógumi

*

nissan jármű gumi

*

nissan 4WD

*

nissan gumi

*

nissan 4x4

*

nissan futár

*

nissan gumiabroncs

*

nissan AWD

*

nissan gumiabroncs

*

nissan webáruház

*

nissan autógumi

*

nissan helyettesítő méret

*

nissan jármű gumi

*

nissan 4x4

*

nissan jármű gumi

*

nissan gumi áruház

*

nissan kerék

*

nissan webáruház

*

nissan futár

*

nissan jármű gumi

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés kínai nyárigumi

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás négyévszakos akciós

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás kínai nyárigumi

*

szállítás négyévszakos akciós

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás négyévszakos akciós

*

szállítás Azsia gumi

garancia gumi alkusz

*

garancia Azsia gumi

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia gumi alkusz

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia legolcsóbban

*

garancia Azsia gumi

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia legolcsóbban

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia ázsiai téligumi

*

garancia legolcsóbban

*

garancia gumi alkusz

*

garancia gumi alkusz

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia Azsia gumi

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia legolcsóbban

*

garancia legolcsóbban

*

garancia téligumi ügynök

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia ázsiai téligumi

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi kínai négyévszakos

*

Ázsia Gumi ÁzsiaGumi.hu

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi ÁzsiaGumi.hu

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi kínai négyévszakos

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi legolcsóbban

*

Ázsia Gumi ÁzsiaGumi.hu

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi legolcsóbban

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi Azsia gumi

*

azsiagumi Azsia gumi

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi legolcsóbban

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik gumi alkusz

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik gumi alkusz

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik kínai négyévszakos

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

új akciós gumik téligumi ügynök

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik téligumi ügynök

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

gumi kínai négyévszakos

*

gumi gumi alkusz

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi Azsia gumi

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi legolcsóbban

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi legolcsóbban

*

gumi legolcsóbban

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi legolcsóbban

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi legolcsóbban

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

téligumi gumi alkusz

*

téligumi ÁzsiaGumi.hu

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi ÁzsiaGumi.hu

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi ÁzsiaGumi.hu

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi téligumi ügynök

olcsó kínai nyárigumi

*

olcsó kínai nyárigumi

*

olcsó gumi bróker nyárigumi

*

olcsó ázsiai téligumi

*

olcsó téligumi ügynök

*

olcsó kínai négyévszakos

*

olcsó legolcsóbban

*

olcsó Azsia gumi

*

olcsó ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó Azsia gumi

*

olcsó gumi alkusz

*

olcsó kínai négyévszakos

*

olcsó ázsiai téligumi

*

olcsó téligumi ügynök

*

olcsó gumi bróker nyárigumi

*

olcsó legolcsóbban

*

olcsó kínai négyévszakos

*

olcsó kínai nyárigumi

*

olcsó kínai négyévszakos

*

olcsó téligumi ügynök

*

olcsó ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó négyévszakos akciós

*

olcsó legolcsóbban

*

olcsó téligumi ügynök

*

olcsó legolcsóbban

teszt négyévszakos akciós

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt téligumi ügynök

*

teszt legolcsóbban

*

teszt legolcsóbban

*

teszt téligumi ügynök

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt ázsiai téligumi

*

teszt ázsiai téligumi

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt legolcsóbban

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt gumi bróker nyárigumi

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt gumi bróker nyárigumi

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt Azsia gumi

*

teszt legolcsóbban

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt kínai négyévszakos

*

teszt gumi bróker nyárigumi

*

teszt legolcsóbban

*

teszt kínai négyévszakos

*

teszt ázsiai téligumi

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

...