Kosár

Az Ön kosara üres.

Méret keresés (szgk, ktgk, 4x4)

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Kedvelt gyártmányok

Általános szerződési feltételek

Letölthető dokumentumok
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Vásárlási feltételek 

Általános szerződési feltételek

Az Eladó

ZA-Info Trade Kft. (továbbiakban ELADÓ)
Székhely: 3977 Zemplénagárd, Fő utca 73.

Telefonszám: 0670-283-7699
Adószám: 25819630-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-029397

A Vevő

A ELADÓ Internetes áruházában azon jogi és természtes személyek vásárolhatnak, akik elfogadják a jelen üzletszabályzatot. A Vevő a rendelés leadásával kijelenti, hogy jelen szerződési feltételeket - ide értve az Adatkezelési tájékoztatót is - elolvasta, megértette és azokat - mint akartával egybehangzót - elfogadja. Csak olyan vevőket tudunk kiszolgálni, akik hozzájárulnak a számla kibocsátáshoz szükséges adataik megadásához.
Megrendelés

A ELADÓ Internetes áruházában a megrendelés interneten jelen oldalon adható le. Az áruházban látható termékek ára az árucikk bruttó vételára, amely 0% általános forgalmi adót tartalmaz. Könnyűfém felnik esetében a rendelési mennyiéség minimum 4db. A könnyűfém felnik és a könnyűfém felnivel szerelt kerekeknél feltüntetett ár nem tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk és csavarok árát. Az acél tárcsák és az acél tárcsával szerelt kerekek feltüntett ára ára nem tartalmazza a csavarok árát.

A termék(ek) megrendelését - a kiválasztott terméket a kosárba helyzése és a szükséges adatok megadása után, a kosár oldal  "Rendelés leadása" részénél, a Megrendelem gombra kattintva - kezdeményezheti. Ez után rendszerünk automatikusan értesítést küld a Megrendelő által megadott e-mail címre a vásárlás részleteivel kapcsolatban. Cégünk a beérkezett rendelést vásárlási ajánlatként fogadja és amennyiben a teljesítésnek nincs akadálya visszaigazolást küld a Vevő részére.
A megrendelés leadásával a Megrendelő büntető jogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a megadott adatai a valóságnak megfelelnek. Az intenetes kereskedelemre vonatkozó számviteli törvényi előírások miatt, csak olyan ügyfelet tudunk kiszolgálni, aki a számla kiállításához szükséges személyes adatait megadja, és azok felhasználásához hozzájárul.

Megrendelés teljesítése
Amennyiben a termék(ek) átadása az előzetesen, az ajánlatban szereplő feltételek szerint lehetséges - az mindkét fél egyetértő jóváhagyásával történik, a megrendelést kiszállításra alvállalkozónknak átadjuk.

Amennyiben az Eladónak kétsége merül fel a Vevő hitelességével kapcsolatban, vagy a rendelés szakszerű teljesítéséhez szükséges, kérheti a rendelés visszaigazolását, módosítását vagy pontosítását a Vevőtől. Amelyet a Vevő elfogadhat, vagy elutasíthat, amellyel automatikusan eláll vásárlási szándékától. Amennyiben a Vevő három munkanapon túl sem érhető, az Eladó törölheti, felfüggesztheti, vagy meg nam határozott időtartamra szüneteltetheti  a rendelést teljesítését, vagy elfogadhatja a Vevő megrendelését és az előzetesen az ajánlatban szereplő feltételek szerint megkezdheti annak teljesítését.

Az Eladó és a Vevő jelen szerződésből fakadó felelősség vállalásáról az Eladó és a Vevő felelőssége rész rendelkezik.

A szerződés kötés nyelve Magyar. A vásárlásokról Magyar nyelvű számlát állítunk ki, amelynek pénzneme Ft (HUF) és amely 27% áfát tartlamaz.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti. Az Eladó, megítélése szerint kérheti a termék kézbesítése előtt előleg vagy a teljes vételár átutalását.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:
Szállítási feltételek:


A megrendelt termékeket belföldön a rendelés beérkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás díjainkat itt találja. Amennyiben az áru kézbesítése a vállalt határidőn belül nem lehetséges, a megrendelőt munkatársunk a megadott telefonszámon értesíti. Ilyen esetben a vevőt megilleti az elállás joga. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül. A vevőnek az elállási szándék bejelentésétől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajutassa az eladónak. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.
Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett feltüntetésre kerül.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal.  A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. 
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az eladó telephelye.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására. 

A garanciális igény nem érvényesíthető: 

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, 
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.


Eladó és a Vevő felelőssége

Az Eladó vállalja, hogy a Vevő részére az általa - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - kiválasztott terméket a webáruház kínálatából,  telephelyén vagy szerződött partnere segítségével, a megállapodásnak megfelelő, használatra alkalmas állapotban adja át.

Vevő vállalja, hogy a megrendelt terméket átveszi, annak vételárát az átvételkor készpénzben az Eladó vagy az Eladó képviselője részére kiegyenlíti.

Az internetes áruház üzemeltetője gondot fordít arra, hogy a weboldalon megjelenő információk mindig pontosak és naprakészek legyenek. Ugyanakkor az Eladó nem vállal felelősséget a webes értékesítési felületen megjelenő információk pontatlanságából vagy a webáruház sajátosságaiból, működéséből adódó hibákért. Mivel az oldalon megjenő információk egy része nem ellenőrizhető forrásból származik, azokban pontatlanság vagy elírás előfordulhat, az ezekből fakadó károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Különös tekintettel igaz ez az autótípus szerinti keresőben megjelenő adatokra. A különböző modellek a kivitel és az évjárat függvényében eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a megrendelés leadása előtt mindneképpen ellenőrizze az autó gépkönyvében vagy forgalmi engedélyében, hogy a megrendelni kívánt termék a gyártó ajánlásaival is összhangban van-e!

Az áruház automata termék azonosító rendszert használ, amelynek működése során előfordulhatnak tévedések, aminek eredményeként a termék adatlapján eltérő illusztráció és technikai leirás jelenhet meg. Amennyiben ilyet észlel kérjük értesítse a rendszer gyártóját az ugyfelszolgalatsop.hu címen, hogy a hibát minél előbb elháríthassuk, azonban az ezekből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk (rendszer hiba). A Vevő elfogadja, hogy a webáruházban feltüntett árak, készletmennyiségek, szöveges és képi információk megváltozhatnak vagy pontatlanok lehetnek, ezekből eredő károkért az Eladó nem vállal felelősséget.

Amennyiben a Vevő által - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - leadott megrendelés nem teljesíthető, az ajánlatban szereplő feltételek szerint, az Eladó köteles tájékoztatni a Vevőt az esetleges eltérésekről, akinek jogában áll elfogadni a válozásokat, vagy elállni a vásárlástól. 


Személyes adatok és cookie kezelés

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Eladó, a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Részletes információkért kérjük olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.
Cégünk és webáruházunk tevékenysége végzése során teljes mértékben aláveti magát a 2016/079 (EU) (GDRP) hatályos rendelkezéseinek. AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről alkotott rendeletek követelményeinek.

A megrendeléskor megadott címen az Eladó ügyfeleit - a léterjött szerződéses jogviszony értelmében - termékkel, szolgáltatással kapcsolatos miőségbiztosítási okokból, jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


2001. évi CVIII. törvény 4. § h) pontjának eleget téve nyilatkozunk, hogy tárhelyünket az sop.hu webáruház rendszer (Kapcsolat: Pelach András 4400 Nyíregyháza, Sarló utca 19.) biztosítja.
Cookie kezelési nyilatkozat


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. A webáruház használata során folytatott tevékenységek, keresés, autó típus kiválasztás rendelési adatok leadása során is cookie-t használunk.

További információkért kérjük olvassa el Cookie kezelési tájékoztatónkat.

Szerződés valamely pontjának érvénytelensége esetén, az a szerződésben megfogalmazott szándékkal egyezővel helyettesítendő! Az érvénytelen rész nem befolyásolja az egész szerződés érvényességét, a szerződés más részei továbbra is érvényben maradnak.

Kapcsolódó keresések

hu alufelni

*

hu helyettesítő méret

*

hu 4WD

*

hu 4x4

*

hu AWD

*

hu autógumi

*

hu helyettesítő méret

*

hu gumi áruház

*

hu kerék

*

hu autógumi

*

hu alufelni

*

hu személyautó gumi

*

hu futár

*

hu 4WD

*

hu alufelni

*

hu kisther gumiabroncs

*

hu gumi áruház

*

hu webáruház

*

hu személyautó gumi

*

hu kisther gumiabroncs

*

hu webáruház

*

hu helyettesítő méret

*

hu AWD

*

hu helyettesítő méret

*

hu AWD

azsiagumi jármű gumi

*

azsiagumi felni

*

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi futár

*

azsiagumi váltóméret

*

azsiagumi jármű gumi

*

azsiagumi autógumi

*

azsiagumi 4x4

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi 4x4

*

azsiagumi váltóméret

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi futár

*

azsiagumi gumi áruház

*

azsiagumi alufelni

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi webáruház

*

azsiagumi kisther gumiabroncs

*

azsiagumi 4WD

*

azsiagumi futár

*

azsiagumi webáruház

*

azsiagumi jármű gumi

*

azsiagumi gumi

*

azsiagumi futár

*

azsiagumi gumiabroncs

navara gumiabroncs

*

navara váltóméret

*

navara alufelni

*

navara gumi

*

navara alufelni

*

navara gumi áruház

*

navara váltóméret

*

navara alufelni

*

navara alufelni

*

navara jármű gumi

*

navara 4WD

*

navara webáruház

*

navara gumiabroncs

*

navara váltóméret

*

navara helyettesítő méret

*

navara AWD

*

navara 4x4

*

navara AWD

*

navara autógumi

*

navara kisther gumiabroncs

*

navara gumi

*

navara webáruház

*

navara kerék

*

navara radiál

*

navara gumiabroncs

nissan gumiabroncs

*

nissan alufelni

*

nissan webáruház

*

nissan helyettesítő méret

*

nissan AWD

*

nissan radiál

*

nissan alufelni

*

nissan gumi

*

nissan kerék

*

nissan gumiabroncs

*

nissan futár

*

nissan kiszállítás

*

nissan alufelni

*

nissan webáruház

*

nissan személyautó gumi

*

nissan 4WD

*

nissan jármű gumi

*

nissan kerék

*

nissan futár

*

nissan felni

*

nissan személyautó gumi

*

nissan AWD

*

nissan kerék

*

nissan személyautó gumi

*

nissan felni

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés ÁzsiaGumi.hu

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés kínai négyévszakos

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés kínai nyárigumi

*

megrendelés Azsia gumi

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés ázsiai téligumi

*

megrendelés legolcsóbban

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás négyévszakos akciós

*

szállítás négyévszakos akciós

*

szállítás négyévszakos akciós

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás ázsiai téligumi

*

szállítás kínai négyévszakos

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás ÁzsiaGumi.hu

*

szállítás Azsia gumi

*

szállítás kínai nyárigumi

*

szállítás kínai nyárigumi

*

szállítás gumi alkusz

garancia kínai nyárigumi

*

garancia kínai nyárigumi

*

garancia téligumi ügynök

*

garancia legolcsóbban

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia ázsiai téligumi

*

garancia téligumi ügynök

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia kínai négyévszakos

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia Azsia gumi

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia ÁzsiaGumi.hu

*

garancia Azsia gumi

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia gumi bróker nyárigumi

*

garancia kínai négyévszakos

*

garancia gumi alkusz

*

garancia gumi alkusz

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia négyévszakos akciós

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi ÁzsiaGumi.hu

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi gumi bróker nyárigumi

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi ÁzsiaGumi.hu

*

Ázsia Gumi kínai nyárigumi

*

Ázsia Gumi négyévszakos akciós

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi ázsiai téligumi

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi gumi alkusz

*

Ázsia Gumi Azsia gumi

*

Ázsia Gumi téligumi ügynök

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi Azsia gumi

*

azsiagumi Azsia gumi

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi legolcsóbban

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi kínai négyévszakos

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi kínai nyárigumi

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi négyévszakos akciós

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi gumi alkusz

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi ÁzsiaGumi.hu

*

azsiagumi ázsiai téligumi

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

*

azsiagumi téligumi ügynök

*

azsiagumi gumi bróker nyárigumi

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik kínai négyévszakos

*

olcsó kínai gumik legolcsóbban

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik Azsia gumi

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik gumi alkusz

*

olcsó kínai gumik gumi alkusz

*

olcsó kínai gumik gumi alkusz

*

olcsó kínai gumik négyévszakos akciós

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik ÁzsiaGumi.hu

*

olcsó kínai gumik téligumi ügynök

*

olcsó kínai gumik kínai négyévszakos

*

olcsó kínai gumik ázsiai téligumi

*

olcsó kínai gumik gumi bróker nyárigumi

*

olcsó kínai gumik gumi alkusz

*

olcsó kínai gumik kínai nyárigumi

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik Azsia gumi

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik ÁzsiaGumi.hu

*

új akciós gumik téligumi ügynök

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik kínai négyévszakos

*

új akciós gumik kínai nyárigumi

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik gumi alkusz

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik ázsiai téligumi

*

új akciós gumik téligumi ügynök

*

új akciós gumik legolcsóbban

*

új akciós gumik négyévszakos akciós

gumi gumi alkusz

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi Azsia gumi

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi ÁzsiaGumi.hu

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi kínai nyárigumi

*

gumi gumi alkusz

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi legolcsóbban

*

gumi Azsia gumi

*

gumi kínai négyévszakos

*

gumi gumi alkusz

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi ázsiai téligumi

*

gumi legolcsóbban

*

gumi Azsia gumi

*

gumi Azsia gumi

*

gumi legolcsóbban

*

gumi gumi bróker nyárigumi

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi ÁzsiaGumi.hu

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi ázsiai téligumi

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi ÁzsiaGumi.hu

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi Azsia gumi

*

téligumi kínai nyárigumi

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi négyévszakos akciós

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi kínai négyévszakos

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

teszt négyévszakos akciós

*

teszt gumi bróker nyárigumi

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt gumi bróker nyárigumi

*

teszt Azsia gumi

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt Azsia gumi

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt Azsia gumi

*

teszt ázsiai téligumi

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt gumi bróker nyárigumi

*

teszt kínai négyévszakos

*

teszt téligumi ügynök

*

teszt gumi bróker nyárigumi

*

teszt ázsiai téligumi

*

teszt kínai négyévszakos

*

teszt gumi alkusz

*

teszt négyévszakos akciós

*

teszt Azsia gumi

*

teszt Azsia gumi

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt gumi bróker nyárigumi

teszt négyévszakos akciós

*

teszt legolcsóbban

*

teszt legolcsóbban

*

teszt legolcsóbban

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt ázsiai téligumi

*

teszt négyévszakos akciós

*

teszt téligumi ügynök

*

teszt ázsiai téligumi

*

teszt téligumi ügynök

*

teszt legolcsóbban

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt gumi bróker nyárigumi

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt legolcsóbban

*

teszt legolcsóbban

*

teszt legolcsóbban

*

teszt ÁzsiaGumi.hu

*

teszt téligumi ügynök

*

teszt kínai nyárigumi

*

teszt legolcsóbban

*

teszt gumi alkusz

*

teszt ázsiai téligumi

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

...